Uw Keldermeester

Op mijn 15e begon het met een bijbaantje bij de lokale slijter in Soest, inmiddels 22 jaar later is dan toch een droom in vervulling gegaan, mijn eigen bedrijf in wijn. De liefde voor wijn is bij de lokale slijter begonnen door mee te helpen in de winkel en zodra ik mocht proeven regelmatig mee te proeven. Mijn eerste echte baan was dan ook in een slijterij werken als winkelmanager. Inmiddels diverse functies in de drank verder dan toch de stoute schoenen aangetrokken en voor mijzelf begonnen.

Wat kunt u van mij verwachten?

Naast de voorliefde voor traditionele wijnen sta ik altijd open voor nieuwe wijnlanden en de minder bekende wijnen. U zult dan ook in eerste instantie voornamelijk wijnen tegenkomen uit Portugal, Macedonië en Oostenrijk.

Zoals de naam al zegt is het ONZE wijnkelder wat betekent dat we deze met zijn allen, op verzoek, kunnen vullen mits de kwaliteit van de wijn voldoet aan alle eisen.

Mocht u vragen hebben schroom niet om even een berichtje te sturen per mail of app en we nemen op korte termijn contact met u op.

Proost,

Maarten